Charmante moderne 2 slaapkamers en 2 badkamers prive zwembad villa, snelle WIFI, strand 3 km, privacy !!

15 Juni 2022 -
Notice: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/vakantieplaats.ub/app/pages/advertentie.php on line 107

€ 795.00

Villa Felicity is een aangename villa met privézwembad op een volledig omheind grondstuk centraal gelegen tussen Porches en Armacao de Pera, vlakbij de zee en fantastische stranden. Binnen vindt u, naast de ruime woon-eetkamer en een volledig ingerichte keuken met aangrenzende bijkeuken, 2 gezellige slaapkamers en twee badkamers, op een niveau. Beide slaapkamers zijn voorzien van een tweepersoonsbed en een eigen badkamer. In de woonkamer is er een gezellige zithoek met een flatscreen-tv, een kleine bar voor aperitief, digestiv of ertussen, aangrenzende eethoek. In de volledig uitgeruste keuken is er wederom een ??zithoek voor het kleine ontbijt. De bijkeuken heeft een wasmachine en genoeg ruimte om een ??mooie BBQ te bereiden. Achter het huis is het zwembad met een geweldige plek voor BBQ om te genieten van gezellige avonden in absolute privacy. Het pand is volledig omheind, heeft een eigen parkeerplaats en is bereikbaar via een elektrische poort. Rond het huis en het zwembad is een prachtig aangelegde tuin met een verscheidenheid aan typische fruitbomen van de Algarve en prachtige bloemen. U zult absoluut genieten van uw verblijf in dit gezellige vakantiehuis.

Laagseizoen: van 01 november tot 28/29 februari is 795 euro per week
Middenseizoen: van 1 maart tot 31 mei is 995 euro per week
Hoogseizoen: van 1 juni tot 30 juni is 1195 euro per week
Piekseizoen: van 1 juli tot 31 augustus is 1395 euro per week
Hoogseizoen: van 1 september tot 30 september is 1195 euro per week
Middenseizoen: van 1 oktober tot 31 oktober is 995 euro per week

Prijzen geldig voor bezetting tot een maximum van 4 gasten.

Inbegrepen in de huurprijs:
- Internet 4G/5G
- elektriciteit (behalve in de winter, zie hieronder),
- water
- zwembad
- tuinservice
- handdoeken
- beddegoed
- wekelijks verschonen van linnen en handdoeken

Niet inbegrepen in de huurprijs:
Eindschoonmaak € 150,--
Winterbedrijf (november - april);
- Elektriciteit inbegrepen tot 60 Kwh / dag, da boven € 0,25 /Kwh€
- Winter; hout € 100,--/week

Extra boekbare services:
- extra schoonmaak € 10, - / uur
- kinderbedje € 40, - per boeking
- kinderstoel € 25, - per boeking
- (indien geaccepteerd) € 100, -/ huisdier/week

Reservering
- Pre-reservering voor 5 dagen, zo kunt u uw reis / vluchten organizeren
- 30% aanbetaling
- 70% 2 maanden voor aankomstdatum
- Borgsom; tot € 300,--
- Borg huisdier (indien geaccepteerd) € 250,--

Aankomst en Vertrek:
- Geen vertrekkende gasten, vroege overname vakantiehuis.
- Geen aankomende gasten, langere verblijf in het vakantiehuis.
Alle twee de opties moeten in het voortraject besproken worden. Officiële aankomsttijd 16:00, officiële vertrektijd 10:00.

https://algarvacation.com/?lang=nl
Notice: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/vakantieplaats.ub/app/pages/advertentie.php on line 180

 

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Vaatwasser
Televisie
Wifi
Zwembad
Airco

Ligging
Landelijk

Type
Villa

Soort
Te huur

Regio
Algarve

Aantal personen
Maximaal: 4

Villa Felicty bevindt zich 1. 5 km ten zuiden van het dorp Porches (centraal gelegen tussen Portimao - Albufeira en beroemd om zijn vele pottenbakkerijen), direct ten noorden van de fantastische baaistranden van de 5-sterrencomplexen Vila Vita Parc en Vila Lara (Praia do Covo Redondo en Praia das Gaivotas, ook toegankelijk voor niet-hotelgasten). Het even prachtige strand van Praia da Senhora da Rocha, beroemd en heel vaak afgebeeld vanwege zijn kapel op de kliffen en de neigbour (door tunnelverbinding!) Praia Nova ligt het dichtst bij de villa, vanaf hier kunt u uren en uren wandelen (naar de spledid baai stranden Praia do Albandeira, Praia da Marinha, Praia do Benagil en verschillende naamloze en / of niet-bereikbare baaitjes), berg fietsen of paardrijden in de ongerepte natuur. Binnen een straal van gemakkelijk bereik van de auto zijn er verschillende stranden die bekroond zijn met de blauwe EU-vlag (voor schoon water, bijv. Praia da Marinha, een van de 10 beste stranden van Portugal), evenals prestigieuze golfbanen (Pinta & Gramacho Golf, Vale do Milho Golf, Silves Golf, Salgados). Armacao de Pera, een kustplaatsje met een prachtige boulevard en een fantastisch 5 km lang strand (een van de weinige in de West-Algarve) op 5 autominuten, speciaal aan het einde van de boulevard, ideaal voor gezinnen met kinderen, zoals strandvader breed. Goede grote supermarkt op 1 mijl, grote winkelcentra, Algarve Shopping net buiten Guia en Aqua in Portimão op 15-20 minuten.